Bohusklinikenhud
professionell hudvård på Södermalm

Ansiktsbehandling Stockholm

Ansiktsbehandling Stockholm professionell hudvård på Södermalm - Bohuskliniken Hud och Kropp
Som vi alla vet är en ansiktsbehandling mer än bara en lyxig upplevelse, det är en viktig del av en fortsatt god hudhälsa.

Många tror att om huden ser bra ut på utsidan mår huden bra på insidan. Det är fuktnivån inuti huden som är avgörande för att inte utveckla eventuella hudsjukdomar, hudproblem,  åldrande osv. Sammansättningen av produkter utifrån hudtyp och hudtillstånd är avgörande för en god framtida hudhälsa. 

Oavsett om du är en inbiten skönhets entusiast eller bara nyfiken på vad ansiktsbehandlingar kan göra för din hud så har vi gjort allt vi kan för att du att hitta något intressant i detta inlägg om ansiktsbehandlingar och hudvård i Stockholm.

Ansiktsbehandlingar efter just din hudtyp

Vet du vad som är det mest fantastiska med ansiktsbehandlingar? De kan skräddarsys för att matcha din unika hudtyp, ingen hud ter sig som någon annans.

Det är rätt, det spelar ingen roll om du har fet, torr, känslig, blandad eller normal hud. Det finns en ansiktsbehandling för dig och ditt ansikte väntar på att få det. Men hur vet man vilken behandling som är bäst för ens hudtyp?

Det är här jag kommer in. Jag har arbetat med ansiktsbehandlingar i flera år och kommer dela med mig av mina erfarenheter..

Fet hud?

Om du har fet hud kanske du tror att du bör undvika fuktgivande behandlingar. Men vet du vad? Fukt är nödvändigt för alla hudtyper. Om din hud är fet kan det vara för att den faktiskt är uttorkad och försöker kompensera genom att överproducera mer fett, sebum. Så en fuktgivande behandling kan faktiskt hjälpa till att balansera oljeproduktionen i kombination med rätt hemvårdsrutin.

Känslig hud?

Och om du har känslig hud? Ja, det kan vara lite knepigare. Men misströsta inte, det finns lösningar för det också. Vi erbjuder skonsamma behandlingar för känslig hud, som använder milda ingredienser och tekniker som inte irriterar huden.

Få rätt behandling för din hudtyp

Oavsett din hudtyp, kom ihåg: det finns en ansiktsbehandling just för dig. Klassisk ansiktsbehandling är en bra behandling att börja med. Är du osäker kan du alltid boka en konsultation eller ringa kliniken så vägleder vi, självklart dig efter dina behov och önskemål.

Vi har gjort det enkelt. Klassiska Ansiktsbehandlingen utformas och skräddarsyrs efter just din hud och ditt hudtillstånd så att du inte behöver fundera på vilken typ av första behandling du ska välja och gå vilse på bokadirekt.

Skräddarsydda ansiktsbehandlingar på skönhetssalong i Stockholm Södermalm

Visst är det härligt att unna sig en ansiktsbehandling ibland? Speciellt om den är skräddarsydd för just ditt ansiktes behov. Du hittar vår skönhetssalong på Södermalm i Stockholm, och hos oss hittar du enbart fantastisk personal som verkligen vet vad de gör.

Vi erbjuder skräddarsydda ansiktsbehandlingar som är anpassade efter just din hudtyp och dina specifika behov. Inte nog med det, vi tar även hänsyn till årstider och hur huden kan påverkas av olika miljöfaktorer. Allt med god omsorg för dig, din upplevelse, hud, hälsa och resultat. 

Vi arbetar med långsiktiga lösningar och resultat med omtanke från hjärtat. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi tar god tid på oss för att analysera din hud och förklara vad vi gör under din behandling. Så du vet precis vad du kan förvänta dig. Kanske är du bara här för en skön avslappnande stund? Varmt välkommen.

Har du någonsin provat en skräddarsydd ansiktsbehandling? Om inte, så borde du verkligen överväga det. Jag menar, vem vill inte att deras hud ska få det bästa möjliga? Och om du bor i eller besöker Stockholm, rekommenderar jag från hjärtat att du besöker oss.


Kort om microneedling - naturligt ansiktslyft

Microneedling är en hudföryngrande behandling som ger ett naturligt ansiktslyft och är en av några av de mest populära ansiktsbehandlingarna i Stockholm just nu. Men varför är det så? Jo, för att detta är en beprövad teknik som har funnits i flera år.

Varför Mironeedling med Dermapen4?

Microneedling består av 16 flinka nålar som rullar över huden och skapar upp till 1,920 mikrokanaler per sekund. Dermapen är upp till 104 % snabbare än andra Microneedling pennor på marknaden. 

Genom att skapa en kontrollerad hudskada som i sin tur orsakar en kontrollerad blödning inuti huden. Aktiveras cellerna som med tiden blir mer och mer inaktiva. Detta i sin tur stimulerar återskapningsprocessen av cellernas återuppbyggnad och kollagen bildningen. Kanalerna som bildas huden hjälper till att föra ner fukt långt ner i huden. Detta är en fantastisk behandling för att väcka huden och dra tillbaka några år i tiden. Med flera behandlingsindikationer.

För behandling av:

  • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)

  • Solskadad Hud (Pigmentfläckar)

  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)

  • Ärrbehandling, (Acne, Brännskador, m.m.)

  • Rodnad hy/Kärl (kärlnormalisering)

  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

  • Torr hy

  • Förstorade porer

I kombination med rätt eftervårds produkter kan man nå fantastiska hållbara resultat. Är det första gången rekommenderas alltid en kur på tre gånger, med 4-8 veckors mellanrum. Efter ett halvår, ett år kan man göra en behandling för att boosta, bibehålla resultat.

Produkter vi använder

Vi arbetar med högteknologiska produkter med omtanke för naturen och hälsan. Vi har dessutom en helt ekologisk peel från Alex Cosmetic. Herbs2Peel. 

Vi tror på less is more med rätt produkter och behandlingsrutiner. Vi skräddarsyr produkter och behandlingar just efter din hudtyp, önskemål. 

Skönhetstrender inom ansiktsbehandlingar i Stockholm

Det finns många olika skönhetstrender på marknaden och det är lätt att gå vilse. Det viktiga är att behandlingen är just för dig, dina behov och önskemål om resultat. Några av dem är;

Återfuktning och exfoliering är avgörande:

Om vi pratar om det absolut senaste, så är det endel som pratar om "hydrafacial". Det är en icke-invasiv behandling som strävar efter att ge dig det där efterlängtade glödet genom att återfukta och exfoliera huden. Men skönhet handlar inte bara om att följa trender, utan även att välja det som passar din hud bäst.

Microneedling och Kemisk peeling för en mer ungdomlig hud

Har du någonsin provat på "microneedling"? Vi har förklarat konceptet ovan och det kanske låter skrämmande, men oroa dig inte, det är inte lika skrämmande som det verkar. Det är faktiskt en populär ansiktsbehandlingsmetod som hjälper till att stimulera

kollagenproduktionen i huden, vilket kan leda till en jämnare, mer ungdomlig hud.

Tillval - Uber Pro - Kemisk Peeling

Uber Pro - kemisk peeling som är framtagen för att användas i samband med en Dermapen - behandling.

Den har fantastiska effekter på huden i kombination med Dermapen men är minst lika effektiv på egen hand.

En pensling med Uber PRO innebär att man med hjälp av olika syror som penslas på huden avlägsnar det allra yttersta hudlagret bestående av döda hudceller. I samband med detta påskyndas också nybildningen av hudceller. Hudstrukturen förbättras, porerna drar ihop sig och huden känns len och föryngrad.

Det är en snabb och smärtfri känsla med endast en svagt stickande känsla. Uber PRO appliceras innan microneedlingen och behandlingen avslutas sedan med en skönt kylande mask.

Så, oavsett om du är ute efter ett djupgående ansiktsrengöring eller bara vill koppla av och skämma bort dig själv med en lyxig behandling, finns det något för alla på vår skönhetssalong Stockholm.

Kontakta oss så hjälper vi dig och ser till att du får den absolut bästa behandlingen för dig.

Att hitta den bästa platsen för ansiktsbehandling i Stockholm

Ansiktsbehandlingar Stockholm professionell hudvård på Södermalm - Bohuskliniken Hud och Kropp

Så du är i Stockholm och du vill hitta den bästa salongen som erbjuder ansiktsbehandlingar? Du är inte ensam! Det finns en hel värld av skönhetssalonger och spa att utforska i denna fantastiska stad. Men hur vet man vilken som är bäst? Och vad bör man leta efter när man väljer ett ansiktsbehandlingscenter?

Först och främst, det är viktigt att komma ihåg att alla har olika hudtyper och behov när det kommer till skönhetsbehandlingar. Det som fungerar för din vän kanske inte fungerar för dig.

Så först och främst, leta efter ett ställe som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Du vill ha olika alternativ att välja mellan, beroende på ditt specifika behov och din hudtyp.

Men det finns också andra faktorer att tänka på. Vad sägs om kundservice? Eller atmosfären på platsen? Är personalen vänlig och tillmötesgående? Känns atmosfären avslappnad och inbjudande? Detta är små detaljer som kan göra en stor skillnad när det gäller din totala upplevelse.

Och låt oss inte glömma priset! Det är viktigt att hitta en balans mellan kvalitet och affordability.

Så, var ska man börja när man letar efter den bästa skönhetssalongen för ansiktsbehandling i Stockholm? Tja, det beror på vad du är ute efter. Men en sak är säker, oavsett vad du väljer, kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter. Stockholm är trots allt hem till några av de bästa skönhetssalongerna och spa i världen! Här har vi listat våra priser på ansiktsbehandling.

Vad utmärker vår salong?

På Bohuskliniken Hud och Kropp möter du Linda Dag med lång erfarenhet och yrkeskompetens. Många andra kliniker har hög omsättning av personal.

Vi vill erbjuda trygga behandlingar där du som kund inte ska behöva oroa dig för att det är någon annan än den du förväntar dig som kommer att ta hand om dig.

Hudanalys på vår skönhetssalong i Stockholm

Föreställ dig att du sitter i ett lugnt, avkopplande rum och en certifierad hudterapeut analyserar varje millimeter av din hud för att identifiera dess behov. Ja, det är vad vi kallar hudanalys på vår skönhetssalong i Stockholm. 

Personlig uppmärksamhet och noggrannhet är två ord vi tar på allvar på vår skönhetssalong, och det återspeglas i vår hudanalys. Vi tar oss alltid tid att förstå din hudtyp, dess behov och eventuella problem du kanske står inför.

En mycket uppskattad del

Våra klienter älskar den här delen av ansiktsbehandlingen, eftersom den ger dem en djupare förståelse för deras hud. Kan du föreställa dig att ha exakt information om vad din hud behöver och hur den ska tas om hand? Det låter ganska fantastiskt, eller hur? Det blir ännu bättre! Baseras på analysen, skräddarsyr vi en ansiktsbehandlings plan som är unikt anpassad till dina behov. Du kan känna dig trygg att du får den mest effektiva behandlingen för just din hudtyp.

Uppnå en naturligt strålande hud

På vår skönhetssalong handlar allt om att hjälpa dig att uppnå den där naturligt strålande huden vi alla drömmer om. För oss är varje individ unik, och din hudvård bör återspegla det. Så, är du redo för en hälsosammare och mer lyster givande hud? Osäker på vilken behandling som är rätt för just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Varför välja professionell ansiktsbehandling?

Har du någonsin undrat varför man ska välja professionell ansiktsbehandling? Jag menar, du kan ju bara köpa några produkter och ta hand om huden hemma, eller hur? Nej, faktiskt inte! Det finns flera anledningar till att det kan vara en bra idé att överväga professionell ansiktsbehandling. 

Fel produkter kan faktiskt skada din hud och orsaka att hud hamnar i obalans. Det är här det behövs en expert på huden en Auktoriserad Hudterapeut.

Djuprengöring av huden

För det första, våra ansikten är utsatta för mycket smuts, olja och andra föroreningar under dagen.

Dessa kan orsaka blockeringar i våra porer och leda till akne, pormaskar och andra hudproblem. Och ja, även om du tvättar ansiktet varje dag, kan du inte alltid komma åt alla dessa föroreningar. Men en professionell behandling kan.

En professionell ansiktsbehandling kan hjälpa till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och stimulera hudens naturliga förnyelseprocess.

Få en förståelse för just din hud

För det andra, en professionell ansiktsbehandling är inte bara en djuprengöring.

Det är också en chans att få expertis råd om just din hudtyp och de produkter som bäst passar dina behov bäst. Visst kan du läsa om hudvård på internet, men ingenting slår den personliga uppmärksamheten och kunskapen från en utbildad hudterapeut.

De kan hjälpa dig att förstå vad din hud behöver och ge dig tips om hur du bäst tar hand om den.

Investing i ditt största organ, din hud

Så, medan du kanske tror att en professionell ansiktsbehandling är en lyx du inte behöver, kan det faktiskt vara en investering i din hudhälsa. Och vem vill inte ha strålande, frisk hud?

Så nästa gång du funderar på att skämma bort dig själv, varför inte boka en ansiktsbehandling i Stockholm? Du kommer inte att ångra dig, kontakta oss idag!

Namn E-post Meddelande Skicka in
Kontakta oss & hitta hit

Bohuskliniken Hud och Kropp - Skönhetssalong Stockholm