Bohusklinikenhud

Fransförlängning Stockholm, Centralt i Söder

Fransförlängning Stockholm Singelfransar Volymfransar Centralt i Söder - Bohuskliniken Hud och Kropp Stockholm
Det finns många olika tekniker och stilar inom fransförlängning, från volymfransar till singelfransar, men vilken är bäst för dig? Och var kan du hitta de bästa salongerna för fransförlängningar i Stockholm?

Här kan du läsa om skillnaderna mellan volym- och singel-fransförlängningar samt få råd om hur man väljer rätt typ av förlängning. Vi kommer även att titta på vad som ingår i ett nytt set volymfransar.

Begreppsförvirring: extensions eller fransförlängning?

För de som ej är bevandrad inom området kan det uppstå en viss begreppsförvirring kring termerna "extensions" och "fransförlängning" eftersom de används för att beskriva olika metoder för att förlänga och förstärka ögonfransarna.

Extensions:

"Extensions" kan hänvisa till hårstrån, syntetiska eller naturliga, som fästs vid de befintliga ögonfransarna för att ge en illusion av längre och fylligare fransar. Dessa extensions kan vara individuella eller grupperade och appliceras med hjälp av ett speciallim. Extensions används inte bara inom fransar även inom ex. hårförlängning.

Fransförlängning:

"Fransförlängning" är en mer specifik term som hänvisar till en teknik där individuella syntetiska ögonfransar appliceras på enskilda naturliga fransar med hjälp av ett speciallim. Detta gör att fransarna ser längre och fylligare ut. Fransförlängningar kan ha olika längder, tjocklekar och böjar för att skapa olika effekter.

Det är viktigt att förstå skillnaden mellan dessa två begrepp, eftersom extensions kan hänvisa till andra typer av hårförlängningar, medan fransförlängning är ett mer specifikt begrepp som används inom skönhetsbranschen för att beskriva förlängning av ögonfransarna.

Varför välja Fransförlängning i Stockholm

Om du någonsin har funderat på varför du borde välja fransförlängning i Stockholm, då är det här avsnittet för dig. Stockholm är känt för sina högklassiga skönhetssalonger och expertiser inom fransförlängning.

Först och främst, vetenskapen bakom fransförlängningen där är inget annat än fantastiskt! Experterna använder sig av den senaste tekniken och de bästa materialen för att ge dig perfekta, volymfulla ögonfransar som ser naturliga ut. De kan anpassa längden, tjockleken och böjen på dina nya ögonfransar till din personliga stil och ögonform.

Dessutom, när du får din fransförlängning gjord i Stockholm hos oss, får du också möjlighet att njuta av stadens charmiga atmosfär! Tänk dig själv sitta i ett lyxigt behandlingsrum med nära till vackra historiska byggnader och nära till restauranger, vatten och attraktioner.

Olika typer av fransförlängningar: Singelfransar och Volymfransar

När vi pratar om fransförlängning finns det två huvudtyper som du kanske vill överväga: Singelfransar och Volymfransar.

Singelfransar

Singelfransar, är en metod där en enda syntetisk frans appliceras på varje naturlig frans individuellt. Detta ger ett mer naturligt utseende, perfekt för dig som önskar lite extra längd och fyllighet men utan att det ser alltför dramatiskt ut. Du kan vakna upp varje morgon med vackert markerade ögon utan att behöva använda mascara! Hur fantastiskt låter det inte?

Volymfransar

Å andra sidan, går ett steg längre. Istället för bara en syntetisk frans per naturlig frans, appliceras flera tunna syntetiska fransar på varje naturlig frans, vilket skapar en fylligare och mer glamorös look. Om du någonsin har drömt om riktiga Bambi-ögon så är detta metoden för dig! Tänk vilken skillnad det skulle göra för dina selfies!

Singel- eller volymfransar?

Men oavsett vilken typ av förlängning du väljer - singelfransar eller volymfransar - ska du komma ihåg att kvaliteten på arbetet beror mycket på den som utför behandlingen. Så se till att välja din skönhetssalong noggrant när du bestämmer dig för att testa på detta här i Stockholm.

Vilket alternativ tror ni passar dig bäst? Är ni redo att ta steget och prova på något nytt? Eller kanske du redan har testat både singel- och volymfransförlängning tidigare? Kontakta oss gärna direkt med frågor och funderingar!

Påfyllning av ögonfransförlängning

Påfyllning av ögonfransförlängning är en viktig del av att upprätthålla dina långa och vackra fransar. Ögonfransförlängning är en populär skönhetsbehandling som ger dig längre, fylligare och mer definierade fransar, men med tiden kan de individuella fransarna falla av naturligt, vilket gör att påfyllning blir nödvändigt.

Påfyllning innebär att nya fransar fästs vid de redan befintliga för att ge volym och längd åt dina fransar. Det är en skonsam process där de nya fransarna försiktigt appliceras på dina naturliga fransar med hjälp av speciallim. Påfyllning av ögonfransförlängning bör göras regelbundet för att säkerställa att dina fransar alltid ser förtrollande ut. En erfaren fransstylist kan hjälpa dig att välja rätt material och längd på fransarna för att ge dig en naturlig eller dramatisk look, beroende på dina preferenser. 

Följ de rekommenderade påfyllnings intervall på Bokadirekt.

Steg för att få ditt nya set med Volymfransar

När det kommer till att få ditt nya set med Volymfransar i Stockholm, finns det några steg du behöver följa. Först och främst är det viktigt att hitta en certifierad fransstylist som du kan lita på. Gör lite forskning, läs recensioner

Under ditt första besök sker det alltid en grundlig konsultationen där ni tillsammans diskuterar vilken typ av look du vill uppnå med dina volymfransar. Detta kan variera från naturlig till dramatisk beroende på din personliga stil och önskemål. Den här delen av processen är rolig eftersom du får möjlighet att uttrycka din vision och se hur den kan bli verklighet!

Efter detta blir det dags för själva applikationsprocessen. Din fransstylist kommer noggrant att applicera de nya volymfransarna på dina egna fransar och skapa en solfjäder av separata fransar. Ju fler fransar desto fylligare look, en i taget. Detta kräver stor precision och skicklighet, men resultatet? Oj då! Ett par fantastiskt vackra ögon som lockar till sig allas uppmärksamhet.

Men vad händer efter appliceringen? Från dag till dag bör du vara försiktig när du tvättar ansiktet eller tar av smink så att inte skada eller dra ut de nya fransarna oavsiktligt. Speciella rengöringsprodukter rekommenderas ofta för bästa resultat.

Och glöm inte - även om volymfransar har potential att hålla upp till sex veckor, behöver de regelbunden underhåll hos din stylist för bästa effekt. Så där har vi dem - stegen för att få ditt nya set med Volymfransar! Visst låter det spännande?

Fördelarna med Fransförlängning i Stockholm

Om du bor i Stockholm och överväger att göra en fransförlängning, låt mig berätta för dig om de fantastiska fördelarna med denna skönhetsbehandling. Fransförlängning kan vara ett utmärkt sätt att förbättra ditt naturliga utseende utan att behöva applicera maskara varje dag. Vem vill inte vakna upp med perfekta ögonfransar?

En av de största fördelarna är just tidsbesparingen

Tänk på alla de minuter du spenderar framför spegeln varje morgon, kämpandes med klumpig mascara eller envisa lösögonfransar. Med fransförlängning kan du säga hejdå till all den stressen och bara njuta av din skönhetssömn lite längre! Dessutom ser det mycket mer naturligt och professionellt ut än traditionella metoder.

Fransförlängningar ger också betydligt mer volym

Fransförlängningar ger också betydligt mer volym jämfört med vad mascara någonsin kommer kunna uppnå, vilket gör att dina ögon verkligen poppar! Har du någonsin undrat hur kändiserna får så otroligt fylliga fransar på röda mattan? Hemligheten ligger inte i en magisk mascara, utan snarare i expertutförda fransförlängningar.

Kanske den mest underbara aspekten

Men kanske den mest underbara aspekten av allt detta är självkänslan som kommer med att se sig själv i spegeln efter behandlingen. Känner sig inte alla lite vackrare när våra ögon strålar av liv och glädje? Och skulle det inte vara underbart om vi alla kunde känna oss så hela tiden?

Så om du bor i Stockholm och letar efter ett sätt att lyfta din look - ja då skulle jag definitivt rekommendera dig att överväga en fransförlängning!

Du kan boka tid för fransförlängning snabbt och smidigt online redan idag.

Hur du sköter om dina nya volymfransar efter behandlingen

fransförlängning stockholm singelfransar volymfransar centralt i söder (1)

Att sköta om dina nya volymfransar efter behandlingen kan vara en utmaning, särskilt om du är ny inom fransförlängningsvärlden. Men var inte orolig, det är inte raketvetenskap! För att bevara de vackra volymfransarna och förhindra eventuell irritation eller infektion, finns det några grundläggande regler som du bör följa. Först och främst, undvik att röra vid dina ögon direkt efter behandlingen. Du kanske känner dig frestad att känna på dina nya volymfransar, men var tålmodig och låt limmet torka ordentligt.

Ett annat tips är att sova på ryggen istället för sidan eller magen. Varför? Jo, friktion mellan kudden och fransarna kan orsaka onödig belastning på dem och till och med få dem att falla ut tidigare än planerat. Så försök byta sovposition om du inte redan gör det.

Dessutom ska du hålla dina fransar rena genom daglig rengöring med olje- och mjölkfria produkter. Smuts och olja kan byggas upp längs franskanten vilket i sin tur kan leda till klumpiga fransar eller värre - infektioner!

Och slutligen: begränsa exponeringen mot vatten de första 24 timmarna efter din behandling eftersom detta kan lösa upp limmet som håller fast dina nya volymfransar.

Visst blir man lite överväldigad nu? Vem visste att så mycket omsorg krävdes för dessa små skönhetstillbehör? Men tro mig när jag säger detta: När du väl får grepp om hur man tar hand om sina volymfransar kommer allt bli en del av din dagliga rutin, precis lika naturligt som borsta tänderna!

Vi säljer även rengöring, rengöringsborste och fransborstar på kliniken så att dina fransar håller sig fina längre. 

Innan du tar ditt beslut om ögonfransförlängning

Fransförlängning i Stockholm har blivit en populär skönhetstrend och det är lätt att förstå varför. Oavsett om du väljer Fransförlängning för volymfransar, Fransförlängning för Singelfransar eller bara behöver ett nytt set fransar, kan du vara säker på att få önskat resultat.

Du kommer att lämna salongen med fylligare, längre och mer definierade fransar som kompletterar dina naturliga drag perfekt. Fransförlängning Stockholm erbjuder inte bara förbättrad estetik utan också tidseffektivitet - tänk bara hur mycket tid du sparar på morgonen när du inte behöver bekymra dig över mascara! Så nästa gång du vill göra din blick mer intensiv eller bara unna dig lite lyx, tänk på fransförlängning i Stockholm!

Har du frågor, funderingar eller behöver hjälp med något? Tveka inte att kontakta oss. Oavsett vilket ärende du har kommer vi alltid att vara här för dig! Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig! Se våra priser på fransförlängning.

FAQ

Vanliga frågor om fransförlängning


Hur mycket kostar fransförlängning?

Priset för fransförlängning kan variera beroende på salong och vilken typ av förlängning du väljer. Vanligtvis ligger kostnaden mellan 500 kr och 2000 kr. Det är viktigt att du hittar en pålitlig salong som använder högkvalitativa produkter och har erfarna fransstylister. Vi jobbar alltid med högkvalitativa produkter och har lång utbildning och erfarenhet så att du alltid kan förvänta dig ett bra resultat.

Här kan du se våra priser på fransförlängning och boka direkt. 

Hur länge kan man hålla på med fransförlängning?

Du kan ha fransförlängning så länge som du vill. Vanligtvis rekommenderas att du besöker en salong för påfyllning var tredje till fjärde vecka för att hålla dina fransar i optimalt skick. Hur länge du vill fortsätta med fransförlängning beror på din personliga preferens och underhållsrutin.

Hur mycket skadas fransarna av fransförlängning?

En korrekt utförd fransförlängning med högkvalitativa produkter och en professionell teknik kommer inte att skada dina naturliga fransar. Det är viktigt att undvika överbelastning och att inte dra eller plocka på fransarna. Om du följer våra rekommendationer och tar hand om dina fransar på rätt sätt, kommer de att förbli i god kondition.

Hur länge ska man inte duscha efter fransförlängning?

Efter en fransförlängning rekommenderas det att du inte duschar eller utsätter dina ögon för vatten de första 24 timmarna. Detta för att ge limmet tillräckligt med tid att härda och säkerställa att fransarna fäster ordentligt. Efter dessa 24 timmar kan du duscha som vanligt, men undvik att gnida eller dra i fransarna och borsta dem enbart när de är helt torra.

Vad ska man inte göra när man har fransförlängning?

När du har fransförlängning bör du undvika att gnugga eller dra i fransarna.

Namn E-post Meddelande Skicka in
Kontakta oss & hitta hit

Bohuskliniken Hud och Kropp - Skönhetssalong Stockholm