Bohusklinikenhud
Hudterapeut i Stockholm Södermalm, välj rätt och få optimal & professionell hudvård

Hudterapeut, Professionell & Omsorgsfull Hudvård

Hudterapeut i Stockholm Södermalm välj rätt och få optimal & professionell hudvård
Vårt mål är att hjälpa dig att förstå och känna dig trygg med att du kan göra rätt val i djungeln av skönhetssalonger och hudterapeuter så att du kan bibehålla och skapa en sundare hudhälsa.

Vikten av att välja rätt hudterapeut i Stockholm för din hudvård

Känner du att din hud behöver lite extra kärlek och omvårdnad? Då kanske du funderar på att boka tid hos en hudterapeut som kan ge dig professionell hudvård i Stockholm. Men hur hittar man rätt hudterapeut här i Stockholm? Ja, det är verkligen en viktig fråga! Att hitta rätt hudterapeut kan göra hela skillnaden för din hudvård. Det kommer att avgöra hur framgångsrikt resultatet blir och hur nöjd du kommer att vara efteråt.

En bra hudterapeut kommer inte bara att hjälpa till att göra din hud vacker och strålande, men också ge dig råd och vägledning om specifika hudproblem. Dessutom kan de hjälpa till att förebygga framtida hudproblem. Det är därför det är så viktigt att välja rätt person för jobbet. Men hur gör man det? Vad ska man titta på när man väljer en hudterapeut?

Första steget

Det första steget är att göra lite forskning. Det finns många olika hudterapeuter i Stockholm, var och en med sin egen specialisering och metod. Titta på deras recensioner och referenser för att få en känsla för deras arbete. Och glöm inte att ringa och ställa frågor! En god hudterapeut kommer inte bara att kunna svara på dina frågor, men kommer också att vara villiga att ta sig tid att göra det.

Din hud är unik

Kom ihåg, din hud är unik och förtjänar den bästa möjliga vården. Så när du letar efter en hudterapeut i Stockholm, se till att du hittar en som passar just dina behov. Det kommer din hud att tacka dig för i slutändan! Varför nöja sig med mindre när du kan ha det bästa? Vägen till strålande, vacker hud börjar med att hitta rätt hudterapeut. Är du redo att börja din hudvårdsresa? Läs mer om våra behandlingar och se våra priser här.

Vad du bör förvänta dig av en professionell hudterapeut

Funderar du på att ta nästa steg och hitta en professionell hudterapeut i Stockholm kan det vara intressant att veta mer exakt vad du kan förvänta dig. Först och främst ska man förvänta sig att få sin hud analyserad. Huden är ju trots allt vårt största organ, och det krävs en sakkunnigs öga för att förstå vilka dess behov är. Hudterapeuter är experter på huden och kan snabbt identifiera eventuella problemområden och föreslå lämpliga behandlingar.

Lär dig om de bästa krämerna och serumen för dig

En professionell hudterapeut kommer också att lära dig mer om din hudtyp och vilka produkter som passar just dig. De kan rekommendera specifika produkter för din hudtyp, och de kan även förklara exakt hur och när dessa produkter bör användas för bästa resultat. Det kan vara allt från hur man bäst rengör sin hud, till vilka krämer och serum som ger mest effekt.

Ett besök hos hudterapeuten handlar inte bara om huden på ytan, det är också ett tillfälle att fråga om allt du undrat över när det gäller hudvård.

Få de resultat du önskar

Kanske har du hört talas om någon ny trendig behandling och undrar om den passar för just din hud? Eller har du kanske funderat på vilken roll kost och livsstil spelar för huden? Hudterapeuten är där för att ge dig svar.

Så tveka inte! Kontakt oss redan idag och få kontakt med en professionell hudterapeut för din huds hälsa och välmående. Och kom ihåg - det finns inga dumma frågor. Du har rätt att veta allt om din hud och hur du bäst tar hand om den. 

Några av de olika behandlingarna som vår hudterapeut erbjuder

Som hudterapeut i Stockholm finns det en rad olika behandlingar som vi erbjuder till våra kunder. Allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade hudvårdsbehandlingar. Men visste du att det finns så mycket mer än bara det?

Låt oss ta en närmare titt!

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar är nog det första som dyker upp i huvudet när man tänker på en hudterapeut, och visst, det är en stor del av vårt arbete. Vi använder olika tekniker och produkter för att rengöra, återfukta och återställa balansen i huden. Men det är inte allt, vi erbjuder även behandlingar som syftar till att behandla specifika hudproblem, som akne, rosacea eller pigmentfläckar.

Kemisk peeling

Har du någonsin hört talas om kemisk peeling? Det låter kanske skrämmande, men det är en fantastisk metod för att fräscha upp huden och ta bort döda hudceller. Det kan verkligen ge din hy det där lilla extra! Det finns även olika kemiska peelingar för att motverka och dämpa, akne, pigmenteringar, känslig hud och fina linjer/ rynkor.

Hårborttagning, lash lift, frans och brynfärgning

Och om du någonsin drömt om att slippa raka benen? Då kan vi erbjuda hårborttagning med vax. Det kan spara dig både tid och pengar i längden. Dessutom erbjuder vi även frans- och brynfärgning och lash lift, för att få piggare ögon och bryn.

Onda Coolwaves Plus

Onda Coolwaves Plus är Radiofrekvens som är fett reducerande och hjälper till med hudåtstramning (skin tightening). Det är en kraftfull, säker metod med radiofrekvens vågar som går ner och värmer upp fettdepåerna.

Fler behandlingar

Förutom ovan behandlingar erbjuder vi en uppsjö av andra behandlingar som du kan välja mellan. Allt från klassisk massage till vaxning och mer specialiserade behandlingar.

Så oavsett om du bara vill unna dig själv en avkopplande stund eller om du har ett specifikt hudproblem som du vill ha hjälp med, så finns vi här för dig. Hudterapeuten har en bred kompetens och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga behandling för just din hud. Undrar du över något? Tveka inte att fråga! Det är vår uppgift att hjälpa och vägleda dig till en friskare och vackrare hud.

Här kan du se våra priser på alla våra behandlingar.

Faktorer som påverkar valet av en hudterapeut

Det finns många faktorer som kan påverka valet av en hudterapeut här i Stockholm. Till att börja med, bör du titta på deras utbildning och erfarenhet. Har de haft en gedigen utbildning och har de många år av erfarenhet inom sitt fält? dessa två faktorer kan ofta vara en bra indikation på deras kunskap och färdighet. När det kommer till en hudterapeuts specialisering så skall en hudterapeut behärska alla områden inom huden och det som slutgiltigen är avgörande är yrkeskompetens och erfarenheten som talar om hur bra man är på att behärska olika hudproblem. 

Komfort, trygghet och god trivsel

Vidare får vi inte glömma bort vikten av personlig komfort. Du kommer att spendera tid med din hudterapeut, så det är viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad i deras sällskap. Trivs du med deras personlighet? Känner du dig uppmuntrad och trygg hos dem? Dessa faktorer kan göra stor skillnad för din övergripande upplevelse.

Slutligen, men inte mindre viktigt, borde du överväga kostnaden. Hudterapi kan vara dyrt, särskilt om du behöver flera sessioner. Det är viktigt att välja en hudterapeut vars priser passar din budget. Samtidigt bör du dock komma ihåg att kvaliteten på vård du får alltid bör vara din främsta prioritet.

På Bohuskliniken Hud & Kropp möter du Linda Dag som är certifierad och godkänd hudterapeut mästare med gedigen erfarenhet och varsamma händer.

Våra certifieringar:

  • 2014 April - Cidesco Examinerad 

  • 2023 September - Godkänd Hudterapeut Mästare 

Vi ser fram emot att höra från dig, oavsett om du har funderingar kring specifika behandlingar eller undrar om hur vi arbetar på vår klinik så är inga frågor dumma frågor. Kontakta oss idag!

Auktoriserad hudterapeut

Hudterapeuter i Stockholm Södermalm välj rätt och få optimal & professionell hudvård

För att bli en auktoriserad hudterapeut måste man ha genomgått en utbildning som möter branschens krav och standard enligt SHR Sveriges riksorganisation för auktoriserade Hudteraputer. Dessutom måste de ha praktisk erfarenhet och kunna visa upp att de upprätthåller en god yrkesetik. En auktoriserad hudterapeut kan erbjuda olika typer av behandlingar och hudvårdsprodukter för att förbättra och vårda huden. Varför är det bra med en auktoriserad hudterapeut? 

Att gå till en auktoriserad hudterapeut har flera fördelar:

1. Kompetens och utbildning: En auktoriserad hudterapeut har genomgått en formell utbildning och har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att behandla olika hudtillstånd och hudproblem. De har också en förståelse för hudens anatomi, fysiologi och olika hudtyper.

2. Anpassade behandlingar: En auktoriserad hudterapeut kan analysera din hud och rekommendera lämpliga behandlingar och produkter som är anpassade för din hudtyp, hudtillstånd, specifika behov och önskemål. De kan också ge råd om hur du kan förbättra och bibehålla en hälsosam hud.

3. Professionell produktkunskap: Hudterapeuten har djup kunskap om olika hudvårdsprodukter. Teraputen kan hjälpa dig att välja rätt produkter utifrån ingredienser och verkan som är mest lämpliga för din hud. De kan också undervisa och informera dig om hur du använder produkterna på bästa sätt för att uppnå önskade resultat.

4. Avancerade behandlingar: En auktoriserad hudterapeut innehar certifikat för att utföra avancerade behandlingar på ett säkert och tryggt sätt. Vi erbjuder avancerade behandlingar såsom kemiska peelingar, microneedling och ekologisk örtpeeling. Dessa behandlingar kan hjälpa till att behandla och förbättra specifika hudtillstånd som acne, pigmentering och åldrande.

5. Hälsosamma och säkra behandlingar: En auktoriserad hudterapeut följer strikta hygienskrav och arbetar med högkvalitativa produkter. Detta minskar risken för komplikationer och allergiska reaktioner och garanterar att behandlingarna utförs på ett säkert och tryggt sätt.

6. Kontinuerlig utbildning: En auktoriserad hudterapeut är skyldig att delta i kontinuerlig fortbildning för att hålla sig ajour med de senaste trenderna, teknikerna och forskningen inom hudvård. Detta garanterar att de använder de mest effektiva och beprövade metoderna i sin praxis.

Det är därför viktigt att uppsöka upp en auktoriserad hudterapeut för att få bästa möjliga vård och resultat när det gäller din hud. För visste du att vem som helst får kalla sig Hudterapeut, vilket innebär att du kan hamna i händer på någon som inte har en riktig yrkeskompetens. Hos oss på Bohuskliniken Hud och Kropp har vi endast certifierade hudterapeuter så att du kan lita på god och professionell hudvård. 

Vaxning, hårborttagning och ansiktsbehandling

Vaxning är en populär metod för hårborttagning som ger långvariga resultat. Genom att applicera vax på huden och sedan snabbt dra bort det, avlägsnas håret från roten och resulterar i en mjuk och hårfri hud. Denna teknik kan användas på olika delar av kroppen, inklusive ben, bikiniområde och överläpp. Hårborttagning med vax är inte bara effektivt, utan det kan också vara mindre smärtsamt jämfört med andra metoder som rakning eller trådning. För att uppnå den bästa effekten rekommenderas det att vaxa regelbundet.

Som sett från TV

2018 medverkade vår hudterapeut Linda Dag i Kanal 5 och demonstrerade vår helt unika vaxnings metod i intim vaxning av män, manzillian vax som minimerar och motverkar, svullnad, irritation, onödigt obehag och smärta.

Hudföryngring och exempel på populära hudvårdsbehandlingar hos vår hudterapeut i Stockholm

Stockholm är känt för sina vackra omgivningar, men ännu mer för sina framstående hudterapeuter. Om du någonsin varit på jakt efter att ge din hud lite extra kärlek, har du förmodligen sett alla olika behandlingar som finns tillgängliga.

Hudföryngring och microneedling

Här bjuder jag på några exempel på populära hudvårdsbehandlingar av hudterapeuter i Stockholm. Har du till exempel hört talas om microneedling? Det är en behandling som är populär.

Den kan användas för att skapa en hudföyngrande effekt i både hudens kvalitet och look, microneedling fungerar genom att skapa en kontrollerad hudskada som i sin tur främjar ny bildning av celler och kollagen, som ger denna åtråvärda effekt av en fastare och fylligare hud. Låter det inte fantastiskt? 

Kemisk peeling

Ett annat populärt alternativ är kemiska peelingar. Jag vet, det låter lite skrämmande, men det är faktiskt riktigt bra för din hud! Detta tar bort det översta lagret av huden, vilket gör att ny hud kan växa fram. Resultatet är en slätare och mer strålande hy. Det är som att trycka på en återställningsknapp för din hud!

Ansiktsmasker

Och sen finns det hudföryngring och ansiktsmasker. Men inte vilka ansiktsmasker som helst - vi pratar om allt från lermasker till fruktmasker till hyaluronsyramasker. Varje mask har sina egna unika fördelar, men alla hjälper till att återfukta och ge näring till din hud.

Det bästa med att gå till en hudterapeut i Stockholm är att de kan skräddarsy behandlingen efter just din hud. Oavsett om du har oljig hud, torr hud eller blandhy, kan de hitta rätt behandling för dig. Så vad väntar du på? Din hud kommer att tacka dig för det!

Namn E-post Meddelande Skicka in
Kontakta oss & hitta hit

Bohuskliniken Hud och Kropp - Skönhetssalong Stockholm