Bohusklinikenhud

Om Hudterapeut: Linda Dag

Bild på Linda Dag, Mästare Hudterapeut
Mitt namn är Linda Dag. Jag är Cidesco Examinerad Spa & Hudterapeut sedan april 2014 och har varit yrkesverksam sedan dess.
Jag valde det här yrket för att jag verkligen älskar att arbeta med människor. Mina egna hudproblem gjorde att jag bestämde mig för att bli expert på huden. Med min kunskap och den erfarenhet som jag har skaffat mig genom åren hjälper jag andra till en bra hudhälsa.
Jag arbetar med både klassisk och avancerad hudvård såsom, Microneedling, Kemiska Peels. Jag tror på "Less Is More" på balansen mellan fukt och fett i kombination med rätt val av produkter och behandlingar, utifrån hudtyp och hudtillstånd.
Jag följer noggrant upp mina kunder och jobbar alltid med en specifik plan oavsett problemhy eller åldrad hud. För mig är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen och jag ser till att du verkligen får tid både för hudvårdsbehandlingen och konsultationen. Tillsammans skapar vi en plan som passar just dig.
Hudvård är till för precis alla och det är viktigt att vårda sin hud även om man inte har några specifika problem. Kom på behandling för att få lite egentid och bli väl omhändertagen eller få hjälp med specifika hudproblem.
Hos mig kan du även få vaxning, lashlift, browlift mm. Jag är Certifierad Fransstylist och Auktoriserad inom Avancerad Hudvård. Jag tillhandahåller utbildningar för Brasiliansk vaxning kvinnor/ Intimvaxning av män/ Lashlift & Browlift för yrkesverksamma personer.
Certifikat:
  •       Cidesco Examinerad Spa & Hudterapeut sedan april 2014
  •       Auktoriserad inom avancerad hudvård och kroppsbehandlingar.
  •       Certifierad Fransstylist.
  •       SHR – Medlem
  •       Tidigare lärare på Hudvårdshögskolan IBS Makeup och Kliniklärare.
  •       Innehar Gesäll och är blivande Hudterapeut – Mästare.
  •       Tillhandahåller även utbildningar inom avancerad vaxning.

Varmt Välkommen Till Bohuskliniken Hud & Kropp

Boka tid
Namn E-post Meddelande Skicka in
Kontakta oss & hitta hit

Bohuskliniken Hud och Kropp - Skönhetssalong Stockholm