Bohusklinikenhud
Vaxning, hårborttagning, intimvaxning och brasiliansk vaxning i Stockholm hos Bohuskliniken Hud & Kropp

Vaxning Stockholm

Vaxning hårborttagning intimvaxning och brasiliansk vaxning i Stockholm hos Bohuskliniken Hud & Kropp
Om du någonsin har besökt Stockholm kanske du har märkt att det finns massor av vackra, välskötta människor runt omkring. Hemligheten? Ofta finns det inte ett enda svar på den frågan men en stor bidragsfaktor kan vara god hudvård. Oavsett om du är ny på vaxning eller om du letar efter en ny plats att få jobbet gjort, är vår klinik definitivt värd att överväga.

Vår klinik i Stockholm på Södermalm har god erfarenhet av vaxning och hårborttagning med de bästa metoderna. Vi använder de bästa vaxprodukterna som är skonsamma mot huden och effektiva för att ta bort hår. Och vet du vad det bästa är? Det är inte bara resultatet som är imponerande, upplevelsen i sig är också fantastisk.

Fördelar med att välja vaxning för hårborttagning

Att välja vaxning för hårborttagning kan verka skrämmande första gången, eller hur? Men låt oss titta på de otaliga fördelarna som denna metod för hårborttagning har att erbjuda. För det första, vaxning tar bort hår från roten.

Detta innebär att håret kommer att ta längre tid att växa tillbaka jämfört med rakning eller användning av hårborttagningskrämer. En annan stor fördel med vaxning är att det faktiskt kan göra ditt hår tunnare med tiden. Om du regelbundet vaxar samma område, kan hårsäckarna börja ge upp, vilket innebär att håret växer tillbaka tunnare eller inte alls.

Plus, vem vill inte ha en silkeslen hud? Med vaxning kan du uppnå just det. Det finns ingen stubbig återväxt som du får med rakning. Istället är huden mjuk och smidig. Men kom ihåg, inte alla vaxningar är lika.

Det är viktigt att hitta en rutinerad och professionell vaxningssalong i Stockholm för att få de bästa resultaten. Så, nästa gång du funderar på att raka bort de där irriterande håren, varför inte ge vaxning ett försök istället? Det kanske visar sig vara det bästa beslutet du någonsin har gjort för din hud!

Om vax och vaxning och hur man förbereder sig för en vaxningssession

Vaxning är verkligen ett hett ämne att diskutera, särskilt för oss som bor i Stockholm och uppskattar den smidiga och lena känslan av väl vaxad hud. Men vad ska man tänka på innan en vaxningssession? Det är en bra fråga! För det första, se till att ditt hår är tillräckligt långt. Om det är för kort kommer vaxet inte kunna få grepp om det.

Oftast rekommenderas att håret ska vara minst en halv centimeter långt. För det andra, se till att din hud är ren och fri från oljor och lotioner. Dessa produkter kan göra det svårt för vaxet att fästa. Slutligen, förbered din hud genom att exfoliera ett par dagar innan din vaxningssession. Detta hjälper till att ta bort döda hudceller och gör det lättare för vaxet att fästa vid håret. 

Brasiliansk vaxning hos oss i Stockholm

Brasiliansk vaxning ger en otroligt len och silkeslen hud, något som är svårt att uppnå med vanlig rakning. Det är särskilt populärt bland dem som vill ha en sömlös look för bikinin eller underklädesområdet.

Men det handlar inte bara om att se bra ut, det handlar också om att känna sig bra. Brasiliansk vaxning kan minska irritation och inåtväxande hår, vilket är en stor fördel för många. Och när du låter oss göra jobbet, kan du slappna av och veta att du är i trygga händer.

Så om du letar efter brasiliansk vaxning i Stockholm - Välkommen in!  Vi lovar att du kommer att älska resultatet - och att du kommer att känna dig som “a million bucks” när du lämnar vår salong. Vem sa att skönhet måste vara smärtsamt, eller hur?

Med rätt skicklighet och erfarenhet kan brasiliansk vaxning vara en smidig och enkel process. Så kom och upplev det själv - vi tror att du kommer att bli lika förtjust som vi är i det.

Vad är brasiliansk vaxning?

Brasiliansk vaxning är en form av vaxning där allt hår på intima områden avlägsnas. Detta inkluderar området runt bikinilinjen och även bakre delen. Det är en populär metod för att uppnå len hud och ett hårfritt resultat.

Hur länge varar resultatet av en brasiliansk vaxning?

Resultatet av en brasiliansk vaxning varierar beroende på din hårväxt och individuella förutsättningar. Vanligtvis varar resultatet i 3-6 veckor innan någon utväxt blir synlig.

Bör jag boka tid för en brasiliansk vaxning?

Ja, vi rekommenderar att du bokar tid för en brasiliansk vaxning för att säkerställa att vi har tillräckligt med tid avsatt för behandlingen. Du kan enkelt boka tid genom att kontakta vår salong eller via vår onlinebokningssystem. Klicka här för att boka tid för vaxning.

Intim vaxning

Hårborttagning i stockholm hårborttagning intimvaxning och brasiliansk vaxning i Stockholm hos Bohuskliniken Hud & Kropp

Att göra intim vaxning i Stockholm kan kännas lite skrämmande första gången, men jag lovar er, det är helt klart värt det! Det finns något utomordentligt tillfredsställande med känslan av att vara silkeslen och felfri, och det varar mycket längre än rakning.

Men varför skulle man välja att göra det på en salong istället för hemma? Jo, det finns några anledningar till det. För det första är proffsen just det - proffs. De vet exakt vad de gör och hur de ska göra det för att minimera smärta och irritation. Och tro mig, det finns en viss komfort i att lägga processen i någon annans händer.

Jag var själv lite nervös första gången, men när jag väl låg där och kände värmen från vaxet, insåg jag att det inte var så illa. Och resultatet? Fantastiskt! För det andra kan du koppla av och njuta av upplevelsen på en salong. Tänk på det som en liten skönhetsbehandling. Du ligger där, kanske lyssnar på lite lugnande musik, och låter någon annan ta hand om allt det jobbiga. Och när det är klart, är du redo att ta världen med storm, med nytt självförtroende och känslan av att du kan ta dig an vad som helst. Så varför inte prova på intim vaxning i Stockholm hos oss?

Det kan kännas lite udda första gången, men jag lovar dig, det är en upplevelse som du inte kommer att ångra. Och vem vet? Du kanske till och med tycker att det är kul, kontakta oss idag så besvarar vi alla dina frågor! 

Vaxning av hela ben eller halva ben?

Vaxning av hela eller halva ben, det är huvudfrågan. Det kan vara svårt att bestämma sig, speciellt när det handlar om vaxning i Stockholm där det finns otaliga salonger att välja mellan. Men vet du vad?

Det behöver inte vara så komplicerat. Det hela beror på vad du vill uppnå och hur mycket tid du är villig att investera. För att förenkla saker, tänk på det så här: om du vill ha supermjuka ben från tårna upp till låren, då är det vaxning av hela ben som gäller.

Med detta alternativ blir huden silkeslen och hårfri, utan en enda strå att se. Det kan ta lite mer tid och kosta lite mer, men de långvariga resultaten gör det definitivt värt det. Å andra sidan, om du mest bär byxor eller långa kjolar och bara vill fokusera på området som syns mest, så kanske vaxning av halva ben passar bäst.

Det fokuserar på området från knäet ner till foten, vilket är perfekt om du bara vill ha rena och släta underben. Det är både snabbare och billigare, men du får fortfarande de fantastiska fördelarna av vaxning. Har du fortfarande svårt att bestämma dig?

Tänk på din livsstil, dina klädval och hur mycket underhåll du är beredd att göra. Det är helt upp till dig om du väljer vaxning av hela eller halva ben.

Boka vaxning hos oss

Att boka vaxning hos oss är en bris. Vi har skapat en smidig bokningsprocess som gör det enkelt och snabbt att boka din behandling. Ingen mer stress eller orolighet - du kan boka direkt från ditt hem eller från kontoret på lunchpausen.

Det är verkligen så enkelt. Och vet du vad det bästa är? Du behöver inte oroa dig för att du får en tid som inte passar dig. Vi vet att livet kan vara hektiskt, så vi har gjort det till en prioritet att erbjuda flexibla tider som passar alla våra kunders behov. Klicka här för att välja din behandling och boka tid.

Oavsett om du vill bli av med oönskat hår på benen, armhålorna, bikinilinjen eller ansiktet finns det en lösning för dig. Så varför vänta? Boka din vaxning online idag och upplev glädjen av långvarigt len hud.

FAQ

Vanliga frågor om vaxning

Detta är en blockbeskrivning. Klicka och skriv text för att ändra beskrivningen, eller ersätt den med ditt eget innehåll.

Varför ska jag välja vaxning istället för rakning?

Vaxning har flera fördelar jämfört med rakning. För det första tar vaxning bort håret från roten, vilket innebär att håret tar längre tid att växa tillbaka och blir tunnare och mjukare.

Dessutom blir din hud resultatet av vaxning slätare och hårfriare jämfört med rakning där det kan finnas stubb kvar. Vaxning är också skonsammare för huden och minskar risken för irritation och inåtväxande hårstrån.

Hur lång tid tar en brasiliansk vaxning i Stockholm?

En brasiliansk vaxning tar vanligtvis mellan 30-60 minuter, beroende på din hårstruktur och känslighet.

Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera obehag och ge dig bästa möjliga resultat.

Hur länge varar resultatet av en vaxning?

Resultatet av en vaxning varar vanligtvis i 3-6 veckor.

Efter ett tag börjar håret växa tillbaka, men det kommer vara tunnare och mjukare än tidigare. För att upprätthålla hårfriheten kan du boka in regelbundna vaxningssessioner.

Hur smärtsam är vaxning?

Vaxning kan vara obehagligt första gången, men smärttålighet varierar från person till person. Många kunder beskriver känslan som snabb och övergående.

Vi är experter på att minimera obehag genom att använda rätt vax och teknik. Du kan alltid prata med oss om din oro så kommer vi att göra vårt bästa för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.

Hur kan jag förbereda mig inför en vaxning?

För bästa resultat är det bra att ha hårstrån som är minst 0,5 cm långa. Undvik att raka området de senaste två veckorna innan din vaxning.

Skrubba också huden några dagar innan för att ta bort döda hudceller och undvik att applicera någon lotion eller olja på din hud innan vaxningen.

Hur fungerar vaxning?

Vid vaxning appliceras vaxet på huden i riktning med hårväxten. Sedan används en vaxremsa för att dra bort vaxet och hårstråna i motsatt riktning mot hårväxten. Detta tar bort hårstråna från roten och ger en len hud.

Vad ska jag göra inför en brasiliansk vaxning?

För att få bästa resultat bör du ha omkring 1-2 veckors utväxt innan behandlingen. Undvik att raka området innan vaxningen, då håret behöver vara tillräckligt långt för att vaxet ska kunna fästa vid hårrötterna.

Hur tar jag hand om huden efter en brasiliansk vaxning?

Efter en brasiliansk vaxning är det viktigt att undvika varma bad, bastu och solning i 24-48 timmar. Du kan använda en lugnande kräm för att mjuka upp huden och undvika irritation.

Vad gör ni med eventuella vaxrester?

Vi använder skonsamma produkter som effektivt tar bort eventuella vaxrester på huden efter behandlingen. Du kan vara trygg i att vi tar hand om dig och ser till att du lämnar salongen med ett rent och fräscht resultat.

Namn E-post Meddelande Skicka in
Kontakta oss & hitta hit

Bohuskliniken Hud och Kropp - Skönhetssalong Stockholm